asked Sep 15 '17 at 16:31 by eowar (65)

edited Sep 15 '17 at 16:35

Hi! I have updated my Bitwig Studio to v.2.1.4.57511 and the software is still 2.0 (splash screen shows 2.0 version, and the about dialog says the same).

I am afraid of losing my presets if I uninstall.

Could anyone help me with this issue?

Thanks!

EDIT: If I go to C:\Program files\Bitwig Studio\Bitwig Studio.exe I can see that it's properties say: version 2.1.4.57511 but if I execute it, it shows the 2.0 version as I said before.

Do you have Amp device? If you do, you're at least running 2.1 despite what the splashscreen says.

link

answered Sep 15 '17 at 17:38 by antic604 (349)

Hi there! Yes, I have the Amp device. I have two rows for Bitwig Studio in my installed programs. I have uninstalled the old version and I'm going to reinstall the newer version. As all my personal data is on My Documents, I have lost nothing.

Anyway, odd thing...

Thanks!

link

answered Sep 16 '17 at 10:35 by eowar (65)

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Markdown Basics

  • *italic* or __italic__
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×1
×1

Asked: Sep 15 '17 at 16:31

Seen: 311 times

Last updated: Sep 16 '17 at 10:35

Related questions