asked Jun 08 at 07:53 by Gülkan (11)

Hi there. Lately I've been getting noise while playback. But not on all tracks, mostly on the track I am working on eg. synth, vox and drums play back but the bass track switches to noise for about 3-5 seconds before turning back to normal playback.

Do you know this error and how I can fix it? I think it's kind of a buffer problem but I am not able to solve it on my own.

Thanks in advance!

I have asked because this is the typical behavior of U-he and OverToneDSP plugins in demo mode.

You might have lost or moved away the activation keys for one of your plugins.

This is my 2c, what jumped in my mind.

Regards,

Fabrizio

link

answered Jun 09 at 08:53 by fsciarra62 (804)

Hey Gülkan, in no way I was saying that you use pirated software, just that maybe the license files where gone... It happened to me and the behavior is that (well, Uhe makes noise, Overtone drops audio out)... I had to notice that my Overtone FC70 was saying demo mode.... Figurethat I have their stuff since they were linuxdsp!

link

answered Jun 10 at 02:20 by fsciarra62 (804)

edited Jun 10 at 02:22

Everything is fine. I wasn't offended in any way. All my license files are there. The funny thing is that it's not always the selected track switch ing to noise but also other tracks. Sometimes the drums are gone and instead I get noise. Very strange!

  — (Jun 10 at 08:18) Gülkan

Solved. Somehow the free Melda Plugins caused this. I really don't know why. But thanks anyway

link

answered Jun 17 at 19:30 by Gülkan (11)

Hi,

just to ask...

Are you using non Bitwig plugins?

Fabrizio

link

answered Jun 09 at 01:31 by fsciarra62 (804)

Yes, I do. Primarily Kontakt, Reaktor and Serato Sample

link

answered Jun 09 at 08:46 by Gülkan (11)

edited Jun 09 at 08:46

Thanks but I don't have installed either one and I am using no pirated or demoed software. This is really strange...

link

answered Jun 09 at 10:28 by Gülkan (11)

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Markdown Basics

  • *italic* or __italic__
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×35
×32
×8
×5

Asked: Jun 08 at 07:53

Seen: 163 times

Last updated: Jun 17 at 19:30