asked Jun 25 '15 at 14:20 by yoksh (11)

After installing, there is no audio interface I can choose from.

Window7 64bit

alt text

Just to check, do you have the same problem with Windows ASAPI? Do you have both Studio One and Bitwig running at the same time?

link

answered Jun 26 '15 at 14:37 by pakunoda (936)

Not to run together.

  — (Jun 26 '15 at 17:14) yoksh

You didn't tell what happens if you use switch your audio system to Windows WASAPI Performance will be lower in this mode but it is just a way to check if your soundcard is globally recognized by Windows. You show a screenshot of Studio One, so I guess you can run it correctly with ASIO? Try installing a third party ASIO driver such as ASIO4ALL or FL ASIO. By the way, how did you get Bitwig 8-track?

  — (Jun 27 '15 at 10:07) pakunoda

Nekta from the free distribution, and you'll get it. ASIO4ALL or FL ASIO the same.Windows ASAPI.Are not shown anything.That's why I never use about it all this and would not recommend anyone.

  — (Jun 28 '15 at 06:52) yoksh

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Markdown Basics

  • *italic* or __italic__
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×132
×34

Asked: Jun 25 '15 at 14:20

Seen: 1,728 times

Last updated: Jun 28 '15 at 06:52