asked Oct 25 '15 at 05:08 by 11ent (41)

I have a previous installation (Beta 11 I thing) and when this update comes it installed in the same folder. As usually. Now the undo feature is not there when I record a new clip. When I try undo record. I must delete . Same when I draw a note or any other change.

Strange it not occurred always. I close and open new project et VOILA! : It works... Strange

Happened to me yesterday, same behavior, same solution. I was having 2 opened projects, n°1 Undo/Redo bug, n°2 no bug.

link

answered Oct 25 '15 at 13:49 by David_Boura (136)

Ok we are two now. This is not a real solution. It's not a big problem for me now, But when perform live or in demo mode (at univ for ex) In other I find really performant and stable BW studio for it's time in real world. Congrats.

link

answered Oct 25 '15 at 23:13 by 11ent (41)

Can you send us reliable steps to reproduce this to support@bitwig.com please?

link

answered Oct 26 '15 at 15:54 by riot ♦♦ (1.6k)

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

Markdown Basics

  • *italic* or __italic__
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×22
×11
×3

Asked: Oct 25 '15 at 05:08

Seen: 1,105 times

Last updated: Oct 26 '15 at 15:54